Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Noi proiecte APIA Gorj

La nivelul centrului APIA Gorj, la data de 12 noiembrie a fost înaintată o nouă acțiune și anume centralizatorul privind plata ajutorului de stat pentru serviciile de determinare a calității genetice a raselor de animale. Asociațile Crescătorilor de Animale sunt cele care se ocupă de acest tip de activitate. Sunt două solicitări în acest sens pentru un efectiv de 31.000 de ovine și un altul pentru 7.500 de caprine.

Valoarea totală acordată pentru procesul de determinare a calității genetice a raselor de animale este de aproximativ 80.424 de lei.

La data de 2 Noiembrie a fost finalizat tot de către APIA Gorj procesul de primire a cererilor în conformitate cu Hotărârea de Guvern nr.1174  privind motorina utilizată în agricultură.

La nivelul centrului APIA Gorj, cererile care au fost depuse în baza Măsurii nr. 21 în perioada 25 Septembrie – 23 Octombrie, privind fermierii ce au fost afectați de Criza Covid urmează să fie autorizate.

Articole similare

Back to top button