Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Romanescu vrea să preia Cinematograful „Sergiu Nicolaescu”  

Cinematograful „Sergiu Nicolaescu” din Târgu-Jiu a fost modernizat în totalitate în anul 2012.

Societatea care se ocupă de renumitul cinematograf din zona Victoria a intrat în faliment. Pentru ca cinematograful să nu devină o ruină, Marcel Romanescu, primarul orașului Târgu-Jiu, a decis să-l preia pentru a se ocupa de administrarea acestuia.

Edilul a declarat că toate demersurile au fost deja făcute și asteaptă doar o confirmare pentru ca spațiul cultural să redevină funcțional și să poată să stea din nou la dispoziția cetățenilor.

Sunt patru angajați în momentul de față care riscă să rămână fără loc de muncă, dacă primăria nu reușește să preia Cinematograful „Sergiu Nicolaescu”.

Primarul susține că pe lângă proiecția de filme, dorește să pună spațiul cultural la dispoziția tinerilor pentru organizarea de evenimente.

Cinematograful Victoria, ce ulterior a fost redenumit Cinematograful „Sergiu Nicolaescu”, a fost deschis oficial în decembrie 2012, iar la inaugurare a participat și actorul și regizorul Sergiu Nicolaescu care a primit titlul de cetățean de onoare al municipiului Târgu-Jiu.

Articole similare

Back to top button