SliderSportUltima ora

CSM Târgu-Jiu fără adversar în turneu

Joi seara, echipa locală de baschet CSM Târgu-Jiu a aflat că meciurile programate în acest weekend nu vor mai avea loc.

Din cauza numărului mare de cazuri de infectări cu virusul COVID-19, Federația Română de Baschet a anunțat în urma ședinței Consiliului Director, amânarea primelor trei turnee de Cupa României la masculin.

Având în vedere situația epidemiologică actuală privind infecția cu SARS-CoV-2, antrenorul echipei locale de baschet,Claudiu Alionescu, susține că antrenamentele au fost suspendate pe o perioadă nedeterminată.

Directorul Clubului Municipal Sportiv Târgu-Jiu, Robert Bălăeț confirmă trei cazuri de coronavirus în rândul sportivilor târgujieni. Trei jucători ai echipei de baschet CSM Târgu-Jiu au fost testați pozitiv, iar aceștia se află în izolare la domiciliu, fiind asimptomatici.

Federația Română de Baschet a transmis printr-un convocat de urgență că amânarea celor trei turnee preliminare din CRM din intervalul 17-22 octombrie are loc pentru o perioadă nedeterminată din motive de siguranță sanitar-epidemiologică. Se propune de asemenea ca toate cheltuielile comune avansate de organizatori pentru desfășurarea celor trei turnee să fie reținute din taxa de participare plătită la Federație de echipele înscrise.

 

Articole similare

Back to top button