Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderUltima ora

Șantiere abandonate

Câteva șantiere de pe raza municipiului Târgu Jiu au rămas abandonate. Circulația este în continuare îngreunată pe mai multe porțiuni de drum, firmele contractate întâmpinând probleme mai ales din punct de vedere administrativ.

Lucrările din cartierul Narciselor au fost sistate din cauza unui eveniment nefericit în interiorul societății. Administratorul companiei a decedat în urmă cu câteva săptămâni, firma aflându-se acum în proces de reorganizare.

Termenul limită pentru finalizarea lucrării este martie 2021, primarul municipiului considerând că este destul timp pentru ducerea la bun sfârșit a contractului.

Un alt șantier rămas abandonat este cel de pe Calea Eroilor. Deși edilul târgujian, Marcel Romanescu, avea încredere în societatea contractată, se pare că aceasta întârzie să ducă la îndeplinire sarcinile contractuale. Mâine, reprezentanții entității vor fi prezenți la Târgu Jiu, în urma unei convocări de urgență. Romanescu declară că le va da un ultim avertisment, urmând ca apoi să treacă la executarea garanției contractuale și reorganizarea unei licitații.

Dacă se va ajunge la o nouă licitație la care nu se va prezenta nimeni, la fel ca în anii anteriori, Calea Eroilor va rămâne în continuare blocată, deși edilul susține că există soluții și în acest sens. Până la finalizarea discuțiilor cu societatea și luarea unor măsuri, traficul din zona centrală va rămâne un coșmar pentru  târgujieni, mai ales la orele de vârf. Însă nu doar circulația va fi afectată. De asemenea, turiștii care vor vizita Operele Brâncușiene vor putea admira și gropile lăsate în urmă pe Calea Eroilor.

Articole similare

Back to top button