Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Ultima ora

Trei bătăuși au fost reținuți de polițiști

Un conflict izbucnit pe Calea Eroilor din Târgu Jiu s-a lăsat cu cătușe pentru trei bărbați. Când au ajuns la fața locului, polițiștii au constatat că un tânăr de 23 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se afla în faţa unui fastfood împreună cu mai mulţi prieteni, a fost abordat de 3 bărbați de 22, 28 și 44 de ani, din municipiu, care erau sub influența alcoolului, fiind agresat fizic de către aceștia, după care au fugit de la faţa locului. În urma evenimentului victima a suferit mai multe leziuni, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În continuarea cercetărilor, în baza probatoriului administrat în dosar, faţă de cei trei bărbați s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând a fi prezentaţi  Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propuneri legale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe.

Articole similare

Back to top button