Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Iordache: „Pecingină nu va mai fi pe listele PNL”

Președintele Partidului Național Liberal a declarat că deputatul liberal Gheorghe Pecingină nu se va mai regăsi pe listele PNL la alegerile parlamentare. Ion Iordache susține că nu se pune problema unei candidaturi la Gorj a lui Pecingină atâta vreme cât a fost luată decizia excluderii din partid atât a lui, cât și a deputatului Dan Vîlceanu.

Ion Iordache a declarat că deputații liberali Gheorghe Pecingină și Dan Vîlceanu nu vor figura pe listele PNL pentru alegerile parlamentare deoarece nu s-au implicat în campania electorală pentru locale și au fost propuși pentru excluderea din partid.

Gheorghe Pecingină a declarat zilele trecute la Gorj TV că este în discuții cu liderii de la centru privind viitorul său în Partidul Național Liberal. Deputatul liberal a declarat că va candida la alegerile parlamentare, însă rămâne de văzut unde își va face loc pe liste: în Gorj sau în alte județe ale țării.

Articole similare

Back to top button