Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Ministrul Burduja, în direct, la GORJ TV

Ministrul Energiei a vorbit în direct la Gorj TV despre viitorul Complexului Energetic Oltenia. Sebastian Burduja a dat asigurări că energia produsă pe bază de cărbune nu va dispărea până când nu va fi pus ceva în loc. În această perioadă caniculară, lignitul s-a dovedit a fi un pilon principal în sistemul energetic național.

Sebastian Burduja a vorbit despre rolul Complexului Energetic Oltenia în Sistemul Energetic Național. Ministrul a precizat că grupurile companiei și-au demonstrat adevărata utilitate.

Sebastian Burduja  este convins că vor fi decalate termenele de închidere a Complexului Energetic Oltenia. Întârzierea investițiilor în grupurile pe gaze, la Complexul Oltenia, poate prelungi programul de restructurare a companiei, susține Burduja.

România a fost la un pas de blackout, sub codul roșu de caniculă, așa că sindicaliștii cer urgentarea renegocierii planului de restructurare cu Comisia Europeană.

Articole similare

Back to top button