Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialSportUltima ora

Cosmin Popescu a fost la meciul România – Olanda

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a fost prezent pe stadionul din Munchen pentru a viziona meciul România Olanda din Optimile Euro 2024. Mii de încurajări și aplauze s-au auzit din tribune pe tot parcursul meciului.

Zeci de mii de suporteri ai ”Tricolorilor” au fost prezenți la Allianz Arena din Munchen pentru a trai emoțiile la cote maxime, aceștia fiind extrem de vocali. Și Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a fost prezent în tribunele din Munchen pentru a viziona optimile România-Olanda, Acesta spune că a fost o atmosferă de neuitat.

Jucătorii au primit încurajări și aplauze de la mile de suporteri și chiar dacă România a fost învinsă de Olanda. Suporterii Echipei Naționale a României spun că au speranțe pentru viitor și că sunt mândri de câștigarea Grupei E și de parcursul plin de curaj al ”Tricolorilor”.

Articole similare

Back to top button