Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Fântâni artiziene doar de decor

Municipiul Târgu Jiu nu duce lipsă de fântâni arteziene, doar că multe dintre ele sunt oprite în plină caniculă sau chiar nu au mai fost pornite de ani de zile. Oamenii sunt revoltați și cer autorităților să pornească fântanile mai ales în zilele care urmează când meteorologii anunță temperaturi sufocante.

Bazinele sunt murdare, cu vopseaua jupuită și instalațiile sunt ruginite. Pe strada Unirii, fântânile arteziene din zona Parâng, care nu funcționează de ani de zile, sunt o tristă imagine, cu bazinele goale, murdare și pline de frunze. Sunt și fântâni arteziene funcționale, cum este cazul celor din centrul Municipiul Târgu Jiu, însă au apă murdară, iar porumbeii nu se pot hidrata.

Cetățenii care ies din casă pentru diferite motive, s-au refugiat în parcuri, la umbra copacilor sau clădirilor, iar temperaturile ridicate i-au făcut pe oameni să își dorească să simtă briza răcoroasă a fântanilor arteziene.

Primarul Municipiului Târgu jiu a mai declarat că, în urma solicitărilor cetățenilor, fântânile arteziene vor funcționa în intervalul 10:00-21:00.

Articole similare

Back to top button