Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

PNL își dorește alegeri la termen

PNL își dorește alegeri la termen. Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a făcut luni declarații importante după ședința Biroului Politic, confirmând susținerea partidului pentru desfășurarea alegerilor prezidențiale la termen, adică în luna noiembrie. El a subliniat că această decizie a fost luată în unanimitate de membrii PNL și reflectă angajamentul partidului de a asigura continuitatea guvernării.

Continuă disputele în coaliția de guvernare. Mărul discordiei îl reprezintă data alegerilor prezidențiale. Dacă PSD insistă pe alegeri prezidențiale în luna septembrie, PNL susține ca alegerile să se desfășoare în luna noiembrie.

Ion Iordache, președintele PNL Gorj, consideră această propunere o strategie a social-democraților, însă PNL nu dorește să cedeze în fața opoziției și susține alegerile la termen.

Potrivit unor surse, coaliția de guvernare nu va avea un candidat unic la alegerile prezidențiale, iar negocierile pentru eventuale colaborări vor avea loc în turul al doilea.

În prezent, se duc negocieri între partidele care au intrat în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni pentru a stabili data exactă a alegerilor prezidențiale. Până în acest moment, nu a fost confirmată nicio dată oficială, însă există discuții intense pentru a găsi o soluție.

Articole similare

Back to top button