Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Val de pensionări la CE Oltenia?

Angajații Complexului Energetic Oltenia se grăbesc să se pensioneze. Speriați că vor pierde o sumă considerabilă de la 1 septembrie, atunci când va intra în vigoare noua lege a pensiilor, minerii și energeticienii depun dosarele în vederea pensionării pe bandă rulantă.

Minerii și energeticienii caută soluții pentru a evita reducerea masivă a pensiilor personalului care va ieși din sistem din toamnă. Astfel, în iulie și august, sindicaliștii din cadrul companiei susțin că entitatea energetică s-ar putea confrunta cu o avalanșă de solicitări în vederea ieșirii din activitate.

Constantin Crețan susține că Complexul Energetic Oltenia se află în faliment , așa că angajații companiei ar trebui să se grăbească dacă vor să beneficieze de prevederile legii 197.

Pentru a face economii, administrația CEO ia în calcul să trimită toți angajații în zile de concediu fără plată. În acest context, sindicaliștii cred că șefii companiei se bucură că oamenii vor depune dosare în vederea pensionării mai devreme.

Pe noua lege a pensiilor, care va intra în vigoare la 1 septembrie 2024, minerii şi energeticienii pierd beneficiile actuale, date de recunoaşterea condiţiilor grele de muncă în care lucrează. În bani, acest lucru înseamnă că angajații CE Oltenia vor pierde în jur de 1700 de lei la pensie.

Articole similare

Back to top button