Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Soluții pentru distribuirea de apa din Bălești

Cea mai mare comună din Gorj se confruntă cu lipsa apei. Cetățenii din comuna Bălești sunt supărati pentru că mulți dintre ei lucreaza în schimburi, astfel că nu se încadreaza să își bage rufele la spălat sau să își facă baie în programul stabilit de autoritățile locale. Papuc spune că sunt multe soluții, dar Primăria nu a făcut nimic în acest sens.

Distibuirea apei din comuna Bălești a revoltat cetățenii care nu se încadrează în programul oferit de autoritățile locale în distribuirea apei. Papuc vine cu soluții și susține că necesarul de apa din Comuna Bălești trebuie suplimentat cu inca 4 foraje, trebuie să fie achiziționat un nou bazin de acumularea apei cu o capacitate mai mare, iar puturile existente trebuie denisipate.

Primarul, Madalin Ungureanu spune că din cauza secetei a trebuit să recurgă la aceste restricții de distrubuire a apei.

Mulți cetățeni sunt revoltați , postând pe pagina socială a Primăriei Bălești, nemultumirile legate de programul în care pot folosi apa. Papuc susține că în curând oamenii vor protesta, iar acesta va merge alături de ei.

Primarul spune că va cauta fonduri pentru a suplimenta necesarul de apă în localitatea Bălești.

Articole similare

Back to top button