Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Proiecte aprobate prin programul Anghel Saliny

Consiliul Județean Gorj a depus trei proiecte pentru reabilitarea unor drumuri județene, dar s-au aprobat doar două. Suma totală a acestor proiecte este de 120 de mii de lei. Din această sumă mai mult de jumătate este distribuită pentru infrastructura rutieră, iar restul sumei este distribută pentru asigurarea apei potabile în localități și a rețelelor de canalizare, iar drumurile vor fi reabilitate doar dacă aceste două categorii de utilități sunt realizate.

La nivelul județului Gorj sunt proiecte în valoare de 120 de mii de lei. Proiecte ale Consiliului Județean finanțate prin Programul național de investiții ”Anghel Saligny” pentru reabilitarea mai multor tronsoane de pe cinci drumuri județene, însumându-se o lungime totală de 53,097 km, dar și proiecte pentru asigurarea apei potabile în localități și a rețelelor de canalizare, iar drumurile vor fi reabilitate doar dacă aceste două categorii de utilități sunt realizate.

Documentația tehnică premergătoare scoaterii la licitație a noului obiectiv de investiție fiind deja finalizată.

Articole similare

Back to top button