Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSănătateUltima ora

Experienţă tulburătoare la SJU

O mamă din Târgu-Jiu a împărtășit o experiență dureroasă trăită la Spitalul Județean de Urgență, unde fiul său de numai 7 luni a fost internat pentru tratarea unei enterocolite.

Mama copilului susține că asistentele au încercat de multiple ori să îi pună branula, înțepându-l de aproximativ 30 de ori, inclusiv în arteră

Conform declaraţiilor mamei copilului, totul a început când bebelușul, prezentând simptome grave, a fost adus la camera de gardă a spitalului pentru a primi îngrijiri medicale.

Mama copilului a exprimat frustrarea față de gestionarea necorespunzătoare a situației de către personalul medical, spunând: “Nu pot accepta că incompetența lor ar fi putut avea consecințe fatale pentru copilul meu.” Ea a criticat și condițiile precare din spital, inclusiv lipsa aerului condiționat într-o perioadă caniculară, absența plaselor de protecție la geamuri și prezența insectelor în saloane.

Mama a făcut publice aceste detalii în speranța că alte familii nu vor trece prin aceeași traumă. “Vreau ca această experiență să servească drept avertisment pentru toți părinții. Nu trebuie să ne mai expunem copiii la astfel de riscuri”, a subliniat ea.

Reprezentanții spitalului ne transmit că a fost un incident nefericit și că există implicare din partea asistentelor medicale, dar există momente când aportul venos nu poate fi realizat. De asemenea, aceștia mai spun că unitatea medicală este în plin proces de reabilitare și urmează să fie montate aparatele de aer condiționat și plasele de țânțari.

Articole similare

Back to top button