Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Dublă anchetă în Gorj

Este dublă anchetă în județul Gorj după ce subiectele de la evaluarea națională, la proba de matematică, au apărut în presă, înainte de finalizarea examenului. Subiectele au fost distribuite, în timpul desfășurării examenului, dintr-un centru amplasat în municipiul Târgu Jiu. Pentru a stabili cine a distribuit aceste testări, atât Inspectoratul Școlar Județean Gorj a început mai multe verificări, iar Inspectoratul de Poliție a deschis un dosar penal.

Poliția s-a autosesizat după ce subiectele de la proba de Matematică, la Evaluarea Națională 2024 s-au scurs de la un centru de examinare, anume Colegiul Național „Tudor Vladimirescu”.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Gorj a declarat că, cel mai probabil, subiectele au fost date publicității de către un profesor din comisie.

Pentru că este vorba despre fraudarea unui examen național, Inspectoratul Școlar Județean Gorj a demarat o anchetă, iar în cazul în care vinovăția unui profesor va fi confirmată, acesta nu doar că va face obiectul unui dosar penal, dar va și pierde dreptul de a mai preda, rămânând astfel fără catedră.

Articole similare

Back to top button