Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

After- schoolul, la mare căutare în perioada verii

Din dorința de a nu neglija educația și nevoile copiilor, dar și din cauzafaptului că nu au în grija cui să-i lase, foarte multi parinti sunt determinați să apeleze la after school-uri, un fel de “școală după școală”, unde copiii beneficiază de supraveghere, lecții suplimentare și odihnă.

Afacerea numită ”after school” se dezvoltă tot mai mult în țara noastră. Și asta pentru că tot mai mulți părinți, ocupați peste măsură cu slujbe la care stau de dimineață până seara, cauta un loc în care să-și poata lăsă copiii după ce termină școala.

Programele after school îi ajută pe părinți în această misiune dificilă și se asigură că micuții au, pe lângă un loc sigur și asigurat, activități care să le completeze dezvoltarea în perioada de după școală, dar și în vacanță.

Oamenii spun că after school-urile sunt benefice atât pentru copii, cât și pentru părinți.

Pentru unii părinți, bunicii sunt soluția.

Tot mai mulți oameni de afaceri au început să investescă în astfel de afaceri care au devenit o modă chiar și în mediile rurale.

Articole similare

Back to top button