Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Pregătiți de o nouă campanie

După alegerile locale și europarlamentare, primarii din județul Gorj se pregătesc de o nouă campanie, cea pentru prezidențiale. Liderii PNL Gorj se declară mulțumiți de rezultatele alegerilor de duminică și conturează tot mai mult anunțul privind candidaturile la parlamentare și prezidențiale. Liviu Cotojman, vicepreședintele PNL Gorj și primarul localității Roșia de Amaradia, vrea să obțină un scor bun la scrutinele din toamnă și iarnă.

Liviu Cotojman susține că peste câteva luni îi așteaptă alte alegeri, așa că se mobilizează pentru a obține un scor mulțumitor la cele două scrutine.

Primarul comunei Roșia de Amaradia susține că experiența alegerilor de duminică îi face să fie și mai pregătiți pentru viitoarele confruntări electorale.

Românii vor ieși din nou la urne în septembrie, atunci când vor alege președintele țării, însă vor fi chemați la vot și în iarnă, să aleagă viitori deputați și senatori.

Articole similare

Back to top button