Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Rețineri pe bandă rulantă în Gorj

Rețineri pe bandă rulantă în Gorj! Trei persoane au fost încătușate după ce au falsificat zeci de contracte de împrumut și astfel au dat un tun de 900.000 de lei. Rețeaua era condusă de o casieră din cadrul unei Case de Ajutor Reciproc, care, ajutată de alte două persoane, a luat împrumuturi colosale în numele a peste 50 de cetățeni.

Oamenii legii au efectuat, ieri, mai multe percheziții în județul Gorj, pe raza localităților Bălești, Târgu Jiu, Rovinari și Peștișani, într-un dosar în care se fac cercetări cu privire la comiterea infracțiunilor de înșelăciune în formă continuată și alte infracțiuni. Trei persoane sunt puse sub acuzare de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu. Este vorba despre o angajată a unei filiale CAR, cu punct de lucru în Târgu Jiu, care a întocmit în fals 63 de contracte de împrumut pe numele a 53 de persoane de pe raza municipiului Târgu Jiu. Ca să poată falsifica împrumuturile, casiera obținea de la două persoane, suspecte și ele în acest dosar, adeverințe de venit, cupoane de pensie și acte de identitate.

Prejudiciul adus societății este de aproape 900.000 lei.

Articole similare

Back to top button