Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Medicii se pot angaja cu ora la spital

Situație alarmantă la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu unde conducerea se confruntă cu un deficit de medici pe mai multe secții. Mulți specialiști au ales să lucreze în mediul privat, alții au ieșit la pensie , iar cei care vor să se angajeze sunt destul de puțini. Pentru a suplimenta lipsa de medici, conducerea unității caută  medici specialiști care să presteze servicii cu ora.

Lipsa medicilor este o reală problemă și asta afecteză în mod direct pacientul care apelează la serviciile medicale pentru a putea fi tratat corespunzător. Ar fi nevoie urgentă de medic radiolog, pediatru și neuropsihiatru. Până ieri, specialiștii care au vrut să presteze servicii medicale cu ora au putut depune dosarele personale.

Managerul spitalului mai spune că lipsa acută de mediici se mai datorează și faptului că sistemul de sănătate privat s-a dezvoltat mai mult decât cel de la stat.

Selecția ofertelor pe fiecare specializare în parte se va face pe data de 28 mai 2024 și se vor contract serviciile cu cel mai mic preț.

 

Articole similare

Back to top button