Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

A murit tânărul aflat în comă după accidentul de muncă

Tânărul aflat în comă după ce a fost victima unui accident de muncă a murit, noaptea trecută, pe patul de spital. Bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu în urmă cu o săptămână fiind în stare gravă.  Acesta a suferit arsuri la ambele picioare după ce a căzut într-o soluție în timpul programulului de lucru. Tânărul lucra la o societate de valorificare a deșeurilor, iar familia acuză conducerea firmei că a dorit să mușamalizeze acest incident. Tânărul ar fi pus să declare că a suferit un accident de circulație. Poliția a deschis un dosar penal în acest caz fiind schimbată încadrarea juridică.

Alexandru Nedelcu s-a stins, noaptea trecută, pe patul Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu. Tânărul, care lucra la o firmă de valorificare a deșeurilor, a căzut într-o soluție folosită în acest domeniu și a suferit arsuri grave la picioare. El a fost în comă zile bune, iar noaptea trecută a pierdut lupta cu viața. Pentru că rudelele acestuia au declarat că bărbatul a fost rănit la muncă și că a fost obligat să nu declare accidentul de muncă, oamenii legii au deschis un dosar penal în acest caz.

Luna aceasta, Alexandru Nedelcu, ar fi împlinit 33 de ani.

Articole similare

Back to top button