Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Proiect inedit pentru turnul CET

Proiect inedit pentru turnul CET. Iulian Popescu, candidatul Partidului Național Liberal Gorj, vrea să transforme radical amplasamentul. Marcel Romanescu a contestat posibilitatea reabilitării Turnului CET din Târgu Jiu după proiectul făcut de un grup de tineri arhitecți împreună cu Iulian Popescu. Ieri, Romanescu îl provoca pe Ion Iordache să preia el amplsamentul și să facă investiția. Iordache a acceptat provocarea și a trecut și la fapte: a mers la Primărie și a depus o solicitare pentru a prelua turnul CET săptămâna viitoare și pentru a pune în practică proiectul. Astăzi, primarul Romanescu o dă la întors și spune că procedura este de durată.

Iulian Popescu vrea ca Turnul CET de la marginea orașului să devină un adevărat pol de atracție pentru turiști. Așa că, împreună cu o echipă de arhitecți, candidatul Partidului Național Liberal pentru funcția de primar al municipiului Târgu Jiu a lucrat la un proiect care propune reabilitarea și modernizarea construcției.

Marcel Romanescu s-a filmat însă în biroul său de primar și a declarat că proiectul este SF, dar nu a prezentat nicio soluție pentru a pune clădirea turnului în valoare.  Mai mult, Romanescu l-a provocat pe Ion Iordache să preia și să reabiliteze clădirea, asumându-și public că o va da cu numai un leu oricărui investitor care va dori să o preia.

Ion Iordache este cunoscut ca fiind un om al faptelor. Drept urmare, a acceptat provocarea și a trimis Primăriei Târgu Jiu documente scrise prin care un grup de investitori solicită clădirea pentru a o pune în valoare.

Deși s-a văitat de ani buni că municipiul Târgu Jiu duce lipsă de investitori și că nimeni nu a fost interesat de turnul CET,  Romanescu face un pas în spate și declară la interval de o zi că trebuie urmată o procedură de licitație. În mod normal, dacă Romanescu și-ar dori să atragă investitori așa cum se laudă, documentația ar fi trebuit să fie pregătită de Primăria Târgu Jiu și să fie pusă la dipoziția investitorilor.

Se pune întrebarea dacă Marcel Romanescu vrea să atragă investitori așa cum se laudă și rămâne de văzut dacă va preda Turnul CET așa cum și-a asumat public.

 

Articole similare

Back to top button