Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Echipa de fotbal a ISU Gorj, campioană mondială

Echipa de fotbal a ISU Gorj a reprezentat cu succes România la un campionat mondial, demonstrând că munca în echipă, disciplina și determinarea pot duce la realizări extraordinare în lumea sportului. Reușita echipei a fost remarcabilă, aducând bucurie și mândrie comunității locale. Acest premiu a fost câștigat pentru prima data de către echipa din Gorj.

Echipa de fotbal a ISU Gorj a devenit campioană mondială, având un impact semnificativ în zona Gorjului. Performanța echipei de fotbal a ISU Gorj a fost recunoscută și apreciată pe plan internațional, concurând astfel, alături de alte țări. Echipa a demonstrat pregătire și determinare, drept dovadă a câștigat locul I la nivel Mondial.

La acest campionat, echipa ISU Gorj a participat alături de alte echipe din întreaga lume.

Competiția s-a desfășurat la Cheile Grădiștei, în județul Brașov, în perioada 19-24 mai 2024, unde s-au reunit sportivi din 31 de tări care s-au întrecut în mai multe sporturi.

Articole similare

Back to top button