Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

USR Gorj, în campanie la Fărcășești

Președintele USR Gorj, Radu Miruță, a fost în campanie la Fărcășești, alături de candidatul pentru primăria localității, Eleonor Tranție. Aceștia au mers din poartă-n poartă, au stat de vorbă cu cetățenii, au împărțit pliante și au discutat despre problemele cu care se confruntă comuna.

Eleonor Tranție candidatul USR pentru primăria comunei Fărcășești a mers la pas prin comună pentru a depista problemele cu care se confruntă cetățenii. Alături de acesta a fost președintele USR, Radu Miruță.

”Eleonor Tranție este candidatul USR la Fărcășești. Și-a facut o echipă bună de oameni pentru consiliul local și în spiritul de bun gospodar dovedit acasă, are determinarea să gospodarească eficient comuna în care trăiește de o viață. Aici, mulți oameni lucrează/au lucrat la CE Oltenia. Am stat iarăsi astazi de vorba cu parte din ei.”, a transmis președintele USR Gorj, Radu Miruță.

Eleonor Tranție este candidatul USR la primăria Farcășești din partea USR.

Articole similare

Back to top button