Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateUltima ora

Elevii dintr-un Liceu din Târgu Jiu, Supuși Testelor Antidrog: Măsuri pentru Siguranța Școlară

Doi elevi de la Colegiul Național “Spiru Haret” au fost transportați de urgență la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu după ce au manifestat un comportament neobișnuit în timpul orelor de curs. Incidentul a stârnit îngrijorare în rândul cadrelor didactice și al părinților.

Profesorul diriginte al clasei, Laurențiu Popescu, a fost cel care a sunat la numărul unic de urgență 112, anunțând că cei doi elevi prezentau o stare de agitație severă. Directorul Colegiului Național “Spiru Haret”, Flavius Boian, a precizat că înainte de a decide trimiterea elevilor la spital, s-au încercat mai multe metode de calmare.

În urma testării efectuate de cadrele medicale, rezultatele au arătat că cei doi tineri nu consumaseră substanțe psihoactive. Părinții elevilor au insistat pentru efectuarea testelor antidrog, care au ieșit negative. Medicii au diagnosticat cei doi elevi cu agitație psihomotorie, însă nu au considerat necesară internarea acestora.

Incidentul a generat o reacție mixtă în comunitatea școlară. Părinții celor doi elevi și-au exprimat îngrijorarea și au solicitat o evaluare medicală detaliată, pentru a exclude orice alte probleme de sănătate. Profesorii și colegii elevilor au rămas, de asemenea, surprinși de comportamentul neobișnuit al acestora. Cazul celor doi elevi de la Colegiul Național “Spiru Haret” rămâne sub monitorizare, autoritățile școlare și medicale încercând să stabilească cauzele exacte ale comportamentului lor. Deși testele antidrog au fost negative, rămâne de văzut dacă vor fi necesare măsuri suplimentare pentru a preveni astfel de incidente în viitor.

 

Articole similare

Back to top button