Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Parcul Debarcader reabilitat

Reprezentanții PSD Târgu Jiu au mers în zona Debarcader a municipiului, acolo unde s-au întâlnit și au discutat cu cetățenii despre proiectele care vizează dezvoltarea acestei zone a orașului.

Social democrații au mers în campanie în zona Debarcader a municipiului Târgu Jiu.

”În cartierul Debarcader sunt între prieteni. Am avut multe de discutat cu oamenii care locuiesc în această zonă. Începem proiecte mari care vizează această parte a orașului și este foarte important dialogul direct cu cetățenii. Îi mulțumesc domnului Alin Sulea, directorul Școlii Gimnaziale „Sfântul Nicolae”, pentru că ne este alături în această acțiune, o persoană deosebit de apreciată în comunitate! Le mulțumim, de asemenea, cetățenilor din zonă pentru implicare și apreciem ideile și sesizările care ne sunt de mare ajutor!”, a declarat Adrian Dăianu, președintele PSD Târgu Jiu.

Parcul din zona Debarcader va fi reabilitat, iar lucrările se vor efectua pe o suprafață de peste șase mii de metri pătrați. Proiectul prevede reconfigurarea spațiilor verzi și a locului de joacă, a cărui suprafață se va dubla și va conține mai multe surprize pentru cei mici și nu numai. Vor fi reconfigurate aleile, va fi modernizat iluminatul, se va schimba mobilierul. Lucrările vor începe după data de 15 iunie.

Articole similare

Back to top button