Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Bătaie sub privirile polițiștilor

Gorjeanca Simona Filip, fostă Mărgăian, s-a ales cu dosar penal după ce a agresat un jurnalist italian. Jurnalistul încercase în repetate rânduri să vorbească cu tânăra, care este acuzată că a păcălit un bătrân din Italia și a obținut de la el suma de aproape 1 milion de euro. Simona și-a pierdut cumpătul și l-a lovit pe jurnalist cu genția chiar în fața postului de poliție din Târgu Jiu.

Tânăra din Gorj a încercat să scape de jurnalistul care își dorea de la ea un punct de vedere referitor la relația ei cu Francesco Tiela, un italian cu care Simona se află în plin proces. Între tânără și jurnalist a fost un adevărat scandal, care a avut loc chiar în curtea sediului Poliției Municipiului Târgu Jiu.

Simona Filip a depus o plângere penală împotriva jurnalistului pe care îl acuză de hărțuire. Nu este singurul dosar penal deschis de polițiști. În urma scandalului, s-a deschis un dosar penal și pentru lovire sau alte violențe.

Simona Filip este inculpată într-un proces care este pe rol la Curtea de Apel Craiova. Gorjeanca este acuzată că l-a păcălit pe italian și a obținut astfel de la el peste 800.000 de euro. Italianul a dat-o în judecată, iar în primă instanță tânăra a fost condamnată la peste cinci ani de închisoare. Curtea de Apel Craiova va da verdictul în acest proces, pronunțarea fiind amânată pentru 19 iunie.

Articole similare

Back to top button