Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Pentru indexActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Angajații CEO, somați să iasă în stradă

Sindicaliștii din cadrul Complexului Energetic Oltenia îndeamnă minerii și energeticienii să iasă în stradă pentru a-și salva locurile de muncă. Nicu Bunoaica spune că insolvența companiei bate la ușă, iar după alegerile enititatea energetică își va închide porțile.

Sindicalistul Nicu Bunoaica susține că, în curând, la Complexul Energetic Oltenia începe marea restructurare. Reprezentanții angajaților companiei spun că după alegeri se pregătește insolvența entității energetice.

Nicu Bunoiaca susține că salariile compensatorii prevăzute în contractul colectiv de muncă sunt o mare păcăleală, iar angajații vor trage de acești bani mult și bine.

Sindicaliștii trag un semnal de alarmă și spun că minerii și energeticienii au căpătat boli în timpul anilor de muncă și nu pot fi lăsați să devină șomerii Gorjului. Mor oameni pe capete din cauza condițiilor din companie, adaugă Bunoaica.

Minerii și energeticienii sunt sfătuiți să iasă în stradă pentru a-și apăra drepturile. Dacă vor pachet social, singura soluție sunt protestele masive, susține Nicu Bunoaica.

Și alți lideri de sindicat au declarat că societatea energetică se îndreaptă spre închidere pentru că se produce din ce în ce mai puțină energie electrică.

Articole similare

Back to top button