Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Lucrările la UPU, finalizate

A fost finalizată modernizarea Unității de Primiri Urgențe din Târgu Jiu. Proiectul a benficiat de fonduri europene pentru modernizarea și dotarea cu echipamente și mobilier. În ciuda problemelor apărute în decursul ultimelor luni la spital, autoritățile locale au prezentat lucrările finalizate din Unitatea de Primiri Urgențe. Întrebat despre problemele cu care unitatea medicală s-a confruntat, managerul a spus că nu este momentul pentru a răspunde la astfel de întrebări.

Reprezentanții Consiliului Județean Gorj, dar și reprezentanți ai Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu s-au lăudat, astăzi, cu faptul că lucrările de modernizare la UPU au luat sfârșit, însă au uitat să precizeze problemele cu care se confruntă unitatea medicală.

Obiectivul general al proiectului a vizat îmbunătățirea calității și a eficienței îngrijirii spitalicești de urgență. Întrebat și despre probleme, managerul răspunde scurt că nu este momentul pentru a discuta despre aspectele negative ale unității medicale.

Începând de mâine, Unitatea de Primiri Urgențe din Târgu Jiu se va redeschide după ce, timp de mai bine de doi ani, și-a desfășurat până acum activitatea în alte spații.

 

Articole similare

Back to top button