Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
CulturaActualitatePoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Bătrân păcălit pe internet

A vrut să se îmbogățească peste noapte, dar a rămas fără bani și cu datorii în bancă! Este vorba despre un bărbat din Gorj a căzut în capcana unor escroci și în doar trei zile a fost lăsat fără suma de 28.000 de lei, bani împrumutați din bancă. Când s-a văzut cu contul gol și și-a dat seama că a căzut într-o capcană, bărbatul a aleratat familia și ulterior poliția.

Fiica povestește că tatăl ei a primit în urmă cu o lună un telefon de la un necunoscut care îi promitea că îi va dubla suma pe care este dispus să o investească. Escrocul care se recomanda reprezentantul unei companii de investiții l-a convins să se ducă la bancă și să obțină un credit. Bărbatul nu a stat pe gânduri și crezând că dublează suma a început să depună bani în contul individului. Ca să nu dea de bănuit, individul îi demonstra bărbatului cu grafice false care indicau creșteri considerabile în cont că acesta este drumul spre îmbogățire. Numai că zilele treceau, iar pensionarul era tot mai sărac.

Bărbatul a simțit că ceva nu este în regulă și a sunat familia.

Din conversație se vede clar cum individul insisită ca bărbatul să continue să investescă toți banii din cont.

Păgubitul speră acum ca poliția să pună mână pe escrocii care l-au lăsat fără bani în cont.

Când a auzit că bărbatul a depus plângere la poliție, individul l-a sunat pe cel care l-a înșelat și i-a spus că are în cont 29.000 de lei, însă atunci când a mers la bancă, păbubitul și-a dat seama că este doar o altă minciună. Nu este singurul caz când bătrânii, în special, sunt abordați online și deseori cad în plasa escrocilor.

Articole similare

Back to top button