Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Sute de gorjeni au apelat la terapia de cuplu

Tot mai muți gorjeni apelează la terapia de cuplu pentru a-și salva căsnicia. Terapia de cuplu a devenit, în ultimii ani, o obișnuință pentru foarte mulți români. Conform psihologilor, tot mai multe persoane ajung să apeleze la această metodă pentru a reuși să-și salveze relațiile sau căsniciile.

În ultimii ani foarte mulți români întâmpină probleme în căsniciile pe care le au și ajung, inevitabil, la divorț. Astfel, mulți dintre ei apelează la ajutor pentru a evita o astfel de situație. Conform psihologilor, foarte multe cupluri au început să accepte că au nevoie de îndrumare pentru a reuși să repare ce s-a stricat în timp.

Psihologii au explicat de ce tot mai multe persoane aleg să divorțeze și au dezvăluit că, de cele mai multe ori, teoria de cuplu dă roade.

Chiar dacă românii nu sunt încă obișnuiți să apeleze la ajutorul psihologilor și nu văd acest lucru ca pe o necesitate, specialiștii susțin că, în ultimii ani se observă multe schimbări în comportamentul oamenilor.

Articole similare

Back to top button