Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialSportUltima ora

Sporuri mai mici pentru bugetari

Vești proaste pentru bugetari! Veniturile acestora ar putea fi diminuate cu până la 50 de procente dacă nu vor atrage fonduri europene. Vizați sunt și primarii care nu au adus bani europeni în localitățile pe care le conduc. La Gorj, aleșii locali susțin că măsura Guvernului este una bună și astfel și alți primari sunt încurajați să acceseze proiecte pe fonduri europene.

Primarul din Bălănești susține că stă bine la capitoul atragerii de fonduri europene, dar spune că este foarte greu atunci nu există personal specializat. Cât despre măsura propusă de Guven și anume tăierea din sporuri cu până la 50 %, Ovidiu Pungan susține că măsurile trebuie respectate și cataloghează această decizie ca pe o normalitate.

Și primarul din Cătunele salută această inițiativă.

Alesul local din Slivilești nu se împotrivește, dar a ținut să precizeze că salariile primarilor de comune și așa sunt mici.

Guvernul intenționează să efectueze tăieri în sporurile salariale și să reducă veniturile bugetarilor care nu reușesc să atragă fonduri europene. Astfel, anumite categorii de funcționari ar putea suferi o diminuare de până la 50% a salariilor lor.

 

Articole similare

Back to top button