Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Iulian Popescu, proiect inedit pentru Târgu Jiu

Candidatul Partidului Național Liberal la Primăria Târgu Jiu, Iulian Popescu, propune un proiect inedit în cinstea marelui sculptor Constantin Brâncuși: amenajarea unui drum de la Târgu Jiu la Hobița. Traseul amintește de efortul depus de Brâncuși când a pornit din satul natal spre Târgu Jiu, pe jos, iar mai târziu tot la pas a ajuns la Paris.

Traseul are un mare potential turistic și a fost refăcut chiar de Iulian Popescu. Candidatul PNL Gorj pentru funcția de primar al municipiului Târgu Jiu s-a urcat pe bicicletă și a ajuns de la Târgu Jiu la Hobița. Amenajarea acestui drum ar aduce turiști în zonă, așă că proiectul face parte din programul electoral al Iulian Popescu.

Iulian Popescu a promovat ori de câte ori a avut ocazia tot ceea ce ține de Constantin Brâncuși. Un vin considerat de colecție a fost lansat la începutul anului, atunci când Iulian Popescu ocupa funcția de prefect al județului Gorj, cu ocazia împlinirii a 148 de ani de la nașterea sculptorului Constantin Brâncuși.

Articole similare

Back to top button