Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialSportUltima ora

Campionatul Național de RallyCross 2024

Întrecere sportivă la Preajba. Asociația Clubul Sportiv Raideri Târgu Jiu a organizat prima etapă a Campionatului Național de RallyCross 2024, în perioada 11-12 mai.

Întrecerea sportivă face parte din calendarul Federației Române de Automobilism Sportiv și au ajuns la start echipaje cu autoturisme și buggy, structurate pe mai multe clase de competiție.

Evenimentul la care au participat zeci de piloți s-a desfășurat pe parcursul a două zile. Piloții s-au pregătit intens pentru acest campionat și cei mai mulți dintre ei au mai participat la astfel de concursuri.

Au fost prezenți sute de spectatori, mulți oameni au venit din mai multe colțuri ale țării pentru a-și susține piloții în aceste zile de desfășurare a  Campionatului National de RallyCross 2024.

În plus față de doza de adrenalină specifică unei competiții naționale de rallycross, pe timpul programului de duminică publicul a avut parte de diverse demonstrații spectaculoase, momente artistice, dar și sesiuni foto alături de piloți.

 

 

Articole similare

Back to top button