Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Aurore boreale văzute de gorjeni

Fenomen rar întâlnit în județul Gorj. În ultima perioadă, cerul a fost învăluit într-o spectaculoasă lumină roșiatică, rar întâlnită în România. Locuitorii din județul Gorj au fost fermecați și uimiți de acest spectacol natural, iar imaginile cu jocul de culori de pe cer au fost urcate imediat în mediul online.

Aurore boreale văzute de gorjeni. Chiar dacă aparițiile acestui spectacol de lumini în această parte a României sunt rare și inedite, acest eveniment devine din ce în ce mai frecvent în ultima perioadă. Oamenii spun că vremea mult prea caldă din ultimii ani determină apariția acestor fenomene specifice zonei nordice ale lumii.

Aurora boreală a fost vizibilă nopțile trecute pe cerul mai multor localități din județul Gorj și chiar în mai multe județe din România. Specialiștii sugerează că această schimbare ar putea fi cauzată de modificările climatice.

Articole similare

Back to top button