Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaSănătateSliderSocialUltima ora

Semnal de alarmă pentru părinți

Semnal de alarmă pentru părinți

Semnal de alarmă pentru părinți! Telefoanele mobile provoacă dependență. Din ce mai mulți copii nu vorbesc sau rostesc cuvinte în engleză și nu în română din cauza telefonului mobil. Psihologii nu recomandă părinților să dea telefonul copiilor pănâ la vârsta de 5 ani.

Unii părinți uită telefonul în mâna celor mici pentru ca ei să facă alte treburi casnice. Recomandarea psihologilor către părinți este să nu îi mai lase să petreaca timp în fața aparatelor digitale pentru că pot aparea probleme foarte grave, precum să scadă performanțele școlare, anxietatea, obezitatea sau chiar depresia.

Autismul virtual apare la copiii care nu pot vorbi sau spun cuvinte în engleză pentru că acestia petrec foarte mult timp în fata telefonului și părinții nu comunică îndeajuns cu ei.

Oamenii sunt de părere că părinții au principala vină și că le lasă copiilor telefonul din cauză că sunt alte timpuri și nu mai au răbdarea necesară să îi crească.

Din păcate din ce în ce mai mulți copii stau cu telefoanele în mână încă de la vârste fragede.

Articole similare

Back to top button