Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialSportUltima ora

Revoltă în Piața Centrală din Târgu Jiu

Revoltă în Piața Centrală din Târgu Jiu! Producătorii sunt foc și pară după ce au fost sancționați de către Poliția Locală. Motivul pentru care au fost amendați este că piețarii au pus lădițe cu răsaduri lângă mesele pe care le-au închiriat de la Primăria Târgu Jiu. Oamenii sunt supărați și acuză autoritățile locale că favorizează producătorii care apar în poze alături de primarul Marcel Romanescu.

Polițiștii locali au făcut razie în Piața Centrală din Târgu Jiu! Producătorii locali au fost luați la rost și sancționați pentru că și-au pus răsaduri lângă tarabele pentru care au achitat o sumă de 240 de lei pe lună.

Piețarii susțin că sunt pur și simpu hărțuiți de autoritățile locale care favorizează alți producători.

Adrian Sichitiu, cel care are în administrare Piața Centrală din Târgu Jiu, nu a putut fi găsit pentru un punct de vedere referitor la această situație.

Nu este prima revoltă din Piața Centrală a municipiului Târgu Jiu. Anul trecut, producătorii locali s-au revoltat că au primit mese în alt loc și nu unde au cerut.

Articole similare

Back to top button