Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Piața de legume unde se vând lemne

Localnicii unei comune din Gorj își vând produsele pe jos, pe marginea drumului. Este vorba despre producătorii de legume din Bălești. Deși autoritățile locale au amenajat o piață agroalimentară destinată agricultorilor din zonă, spațiul respectiv a fost închirat unui afacerist care se ocupă cu comercializarea lemnului, iar piața a fost transformată într-un depozit de cherestea. Asta spre disperearea producătorilor locali, care sunt nevoiți să-și vândă marfa pe unde apucă.

Cetățenii din Bălești sunt nevoiți să parcurgă zeci de kilometri pentru a-și vinde produsele de sezon și asta pentru că piața din localitate, special amenajată pentru ei, este ocupată de alți comercianți care au un alt domeniu de activitate.

Oamenii sunt dezamăgiți și spun că sunt nevoiți să-și vândă produsele pe jos, pe marginea drumului sau să meargă în piața de la Târgu Jiu.

Primarul localității ignoră producătorii și chiar mulțumește investitorului care a deschis în locul pieței un depozit de cherestea.

Peste 60 de mii de lei a costat amenajarea Pieței Agroalimentare din Bălești și este ocupată de un singur comerciant.

Articole similare

Back to top button