Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Centrul municipiului va fi modernizat

Centrul municipiului Târgu Jiu va fi modernizat. Noua investiție prevede înlocuirea betonului amprentat, investiție care se ridică la valoarea de 6 milioane de euro. Fostul prefect de Gorj, Iulian Popescu, spune că Romanescu a încercat să-și asume această investiție și să o prezinte ca pe o reușită proprie, însă meritul este al Companiei Naționale de Investiții.

 

Centrul municipiului urmează să intre în șantier. Marcel Romanescu a făcut anunțul pe rețelele de socializare.

Iulian Popescu, fostul prefect al județului Gorj, spune că Romanescu a anunțat cu surle și trâmbițe această investiție, însă în realitate proiectul și finanțarea aparțin Companiei Naționale de Investiții.

Cetățenii au păreri diferite în ceea ce privește această investiție. Dacă unii oameni sunt de părere că este o investiție cu o valoare uriașă și nu era necesară, unii spun că centrul este un adevărat dezastru și necesită modernizare.

Proiectul cuprinde lucrări pe o suprafață de 33.000 de metri pătrați. Betonul amprentat va acționa ca o bază, peste care se va aplica un adeziv ce va fixa piatra naturală care va defini centrul orașului. Va fi reconfigurat amfiteatrul, iar fântânile arteziene vor fi modificate complet.

 

Articole similare

Back to top button