Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Cardul de sănătate digitalizat

Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, a anunțat că sistemul cardului național de sănătate urmează să fie refăcut, deoarece este învechit tehnic. Mai mult, cardul va fi disponibil inclusiv în format electronic, de pe telefon, la fel ca un card bancar.

Veste importantă pentru românii care dețin card de sănătate! Ministrul Digitalizării, Bogdan Ivan, a anunțat că sistemul cardului național de sănătate va fi supus unei transformări radicale. Mai exact, schimbarea constă în introducerea cardului de sănătate și în format electronic, care va fi disponibil într-un portofel digital, facilitând  astfel accesul și utilizarea pentru toți cei care beneficiază de cardul de sănătate. Prin urmare, sistemul actual al cardui de sănătate, implementat acum 16 ani, va fi complet refăcut pentru a răspunde cerințelor tehnologice actuale. Schimbarea va aduce un plus de eficientă. Implementarea noilor tehnologii ar putea aduce și provocări. De exemplu, medicii ar putea fi nevoiți să achiziționeze cititoare contactless pentru a accesa datele pacienților în noul format electronic al cardului de sănătate. Această schimbare promite să aducă un plus de eficiență și transparență în sistemul de sănătate românesc, eliminând astfe obstacolele tehnice și optimizând procesele pentru beneficiul atât al pacienților, cât și al profesioniștilor din domeniul medical.

Articole similare

Back to top button