Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialSportUltima ora

Banii târgujienilor, aruncați la gunoi

Au stat înflorite câteva săptămâni și au costat circa 2 miliarde de lei vechi. Vorbim despre lalelele din municipiul Târgu Jiu care au fost plantate de autoritățile locale în majoritatea sensurilor giratorii și intersecțiilor din oraș, dar și în fața mai multor instituții de pe raza orașului. Numai că cei peste 100.000 de bulbi au fost scoși, iar cel mai probabil, autoritățile vor cheltui alți bani pentru amenajarea acestor ronduri lăsate goale.

Cetățenii din Târgu Jiu sunt revoltați și spun că investiția în aceste flori a fost făcută fără cap. Lalelele s-au ofilit rapid, iar banii publici au fost aruncați în vânt.

Deja lalelele plantate de autoritățile locale în municipiul Târgu Jiu au fost scoase. Angajații de la Edilitara au muncit de zor pentru a face curat în fața instituțiilor. Primarul Marcel Romanescu le transmite locuitorilor orașului, care sunt deranjați de această investiție, că anul viitor va planta lalele artificiale.

Valoarea achiziției celor peste 100.000 de bulbi de lalele a fost de 180.000 de lei.

Articole similare

Back to top button