Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Primarul din Berlești își dorește dezvoltare

Comunele Berlești și Licurici au finanțare pentru gaze cât au la un loc toate comunele care au primari PSD. Aceasta este declarația senatorului de Gorj, Ion Iordache, după ce a ajuns în comuna administrată de Iulian Berlescu. Primarul localității Berlești spune că nu se oprește aici și își dorește ca cetățenii să se mândreacă cu comuna în care locuiesc.

 

Primarul Iulian Berlescu își dorește finalizarea proiectelor și dezvoltarea comunei pe care o conduce din 2016. Berlescu aspiră la încă un mandat de primar pentru a finaliza toate lucrările.

În comună a fost construit un cămin cultural modern, iar următorul proiect este demararea lucrărilor pentru introducerea gazelor.

Primarul se află la cel de al doilea mandat și își propune să ducă la bun sfârșit lucrările începute. Drept urmare, va candida la alegerile din 9 iunie pentru încă un mandat de primar al localității Berlești.

Articole similare

Back to top button