Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Nereguli la unele primării din Gorj

Curtea de Conturi a efectuate numeroase controale la mai multe primării din județul Gorj! Inspectorii au semnalat multe nereguli la primaria din Scoarța, dar și la primăria din Bumbești Pițic. Intrebată despre nereguli, Irina Cojocaru, primărița din Bumbești Pițic, și-a ieșit din minți și a avut o reacție violentă verbal la adresa jurnaliștilor Gorj TV. Mai mult decât atât, Irina Cojocaru susține cu nonșalanță că nu este nimic grav că a acordat ilegal prime angajaților din subordine.

Inspectorii de la Camera de Conturi au descoperit numeroase nereguli la primăria comunei Scoarța. Mai exact, în urma controlului efectuat aceștia au constatat că sunt probleme serioase în gestionarea banilor publici ai comunității. Primarul comuniei explică toată situația descoperită de Curtea de Conturi.

Primarul acuză că cei de la Curtea de Conturi au întocmit un raport eronat.

Reprezentanții de la Curtea de Conturi au descoperit anumite nereguli în gestionarea bugetului comunei, dar și în cadrul achizițiilor publice și la primăria Bumbești Pițic. Primărița recunoaște că a dat ilegal prime angajaților din subordine, iar oamenii au fost nevoiti să dea banii înapoi. Irina Cojocaru a avut o ieșire nedemnă de un primar la adresa jurnaliștilor care au întrebat despre control.

Curtea de Conturi a efectuat controale și la alte primării din Gorj.

Articole similare

Back to top button