Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateSliderSocialUltima ora

Explozie în Târgu Jiu

Explozie puternică la un apartament din municipiul Târgu Jiu. O femeie în vârstă de 73 de ani și-a pus capăt zilelor după ce a provocat o explozie în apartamentul în care locuia. Explozia violentă a fost urmată de incendiu. În urma deflagrației, femeia s-a ales cu arsuri pe o suprafaţă mare a corpului și a murit la spital.

O femeie din municipiul Târgu Jiu a recurs la un gest extrem pentru a-și pune capăt zilelor. Ea și-a făcut planul de a produce o explozie care să îi aducă sfârșitul. Planul a fost pus în aplicare. Apartamentul în care a avut loc explozia este situat la etajul trei al unui bloc de pe strada Păcii din municipiul Târgu Jiu, iar explozia a fost urmată de un incendiu. La fața locului au intervenit imediat echipajele de intervenție.

Femeia a fost transportată la spital, unde medicii au încercat să o salveze. Din păcate, rănile suferite în urma incendiului i-au adus sfârșitul.

Articole similare

Back to top button