Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Pentru indexActualitateSliderSocialUltima ora

Accident rutier în Drăgoieni

 

,,In acest moment intervenim pentru gestionarea unei situatii de urgenta generata de un accident rutier produs in localitatea componenta Dragoieni in care a fost implicat un microbuz care a parasit partea carosabila si a lovit un copac.
La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare, o ambulanta SMURD si o autospeciala pentru transport victime multiple din cadrul ISU Gorj, precum si 2 ambulante din cadrul Serviciului Județean de Ambulanta Gorj, echipajele de interventie constatand ca din 6 ocupanti ai autovehiculului, unul a ramas încarcerat, iar alti 4 au suferit multiple leziuni.
S-a intervenit pentru extragerea din autovehicul a persoanei incarcerate, concomitent cu acordarea primului ajutor calificat pentru celelalte 4.
Interventia este in dinamica!
Din informatiile pe care le am in acest moment victimele sunt 2 persoane de sex feminin si 3 persoane de sex masculin, toate constiente si cooperante.
O sa revin cu detalii.” a trasmis ISU Gorj.

Articole similare

Back to top button