Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Mii de oameni la slujba de Înviere

Mii de credincioşi români din toată ţara au participat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la slujba de Înviere ţinută în toate bisericile ortodoxe din România. Și în Gorj, sute de credincioși au participat la slujba de ÎnviereMai ales că şi vremea de afară a fost una prielnică, oamenii au asistat, cu emoţie şi bucurie, la cel mai important eveniment religios de peste an, Învierea Domnului.

Sute de credincioși au început să se îndrepte spre bisericile din oraş cu puțin înainte de miezul nopții pentru a lua Lumina Sfântă şi a asculta slujba de Înviere a Domnului. La slujba de Înviere care a avut loc la biserica din centrul municipiului Târgu Jiu au participat sute de oameni. Atmosfera a fost încărcată de emoţie pentru mulţi dintre târgujieni care s-au strâns în faţa Catedralei din Piața Prefecurii, devenită, de Paşte, unul dintre cele mai aglomerate locuri din municipiu.

Oamenii au așteptat să ia Lumina Sfântă, sărbătorind Paștele în sânul familiei.

În Duminica Paştelui, credincioşii au petrecut la casele lor, cu bucate tradiţionale, din vreme pregătite.

Articole similare

Back to top button