Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Șoferii vitezomani, vânați din elicopter

Atenție, șoferi! Conducătorii auto care sunt obișnuiți să calce prea tare pedala de accelerație trebuie să știe că drumurile sunt supravegheate și din aer, nu doar de pe margine. Un elicopter survolează județul Gorj, iar șoferii vitezomani vor fi sancționați la sol de alte echipaje de poliție. Gorjenii văd cu ochi buni această măsură și spun că numai așa pot fi prevenite accidentele rutiere.

Șoferii vitezomani vor fi vânați din aer de piloții Inspectoratului General de Aviație, care au început deja misiunile cu un nou aparat de zbor. Elicopterul, dotat cu tehnologie de ultimă generație, va survola cele mai aglomerate artere rutiere, având la bord și un reprezentant al poliției rutiere.  Aeronava a fost filmată și în județul Gorj.

În timp ce unii șoferi susțin că noile dispozitive radar montate pe elicopterele poliției aduc un plus de siguranță traficului rutier, alții susțin că nu mai era nevoie și de monitorizare aeriană.

În total, șase elicoptere vor survola șoselele din România.

 

Articole similare

Back to top button