Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Iordache, apel către Romanescu

Președintele Partidului Național Liberal Gorj, Ion Iordache, face apel la autoritățile locale să fie mai responsabile și să trateze problemele din muncipiu cu mai mult interes. Liderul liberalilor trage un semnal de alarmă și spune că nici măcar toaletarea copacilor nu este făcută cum trebuie la Târgu Jiu. Un exemplu de acest fel este întâlnit chiar în Parcul Coloanei fără Sfârșit.

Ion Iordache acuză reprezentanții Primăriei de incompetență si spune că nu sunt în stare să facă nici măcar curățenia de primăvara așa cum trebuie. Liberalul a postat si un clip pe retelele de socializare cu acest arbore din Parcul Coloanei Infinitului și roagă autoritățile să ia măsuri.

Unul dintre internauți care a criticat autoritățile locale cu privire la modul în care sunt toaletați pomii din municipiu este Constantin Pănescu, președintele Asociației Cabanierilor și Concesionarilor din Rânca.

Deși pomii plantați în Parcul Coloanei fără Sfârșit au fost plătiți cu bani grei, fiind aduși de peste hotare, Pănescu spune că autoritățile nu îi îngrijesc.

Tot mai multe persoane semnalează faptul că, în unele cartiere, iarba este netăiată iar arborii nu sunt toaletați.

Articole similare

Back to top button