Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

A doua ediție a ghidului asiguratului

Ajutor pentru cei asigurați! Casa Națională de Asigurări de Sănătate vine în sprijinul asiguraților. În luna martie a acestui an a fost lansată a doua ediție a ghidului asiguratului. Acesta este un instrument în care au fost sintetizate toate prevederile legislative legate de modul de funcționare a sistemului de asigurări de sănătate.

Casa de Asigurări de Sănătate vine în sprijinul cetățenilor, lansând în luna martie a acestui an, Ghidul Asiguratului care are ca scop creșterea gradului de cunoaștere a serviciilor oferite în cadrul sistemului de asigurări de sănătate și a modului de funcționare a acestui sistem.

De meniționat este că acest Ghid al Asiguratului se adresează atât cetățenilor cât și furnizorilor de servicii medicale, dar și angajatorilor.

Totodată, lansarea noii ediții a Ghidului asiguratului este primul pas al unei campanii de informare publică despre drepturile și obligațiile asiguraților, ce se va desfășura pe parcursul următoarelor luni. A doua ediție a Ghidului asiguratului este postată pe site-ul CNAS.

Articole similare

Back to top button