Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitateCulturaPoliticaSănătateSliderSocialUltima ora

Ziua internațională a Bibliotecarului

Zi importantă pentru bibliotecarii din județul Gorj! În fiecare an, la această dată se sărbătorește Ziua Internațională a Bibliotecarului. Alături de reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Programe Comunitare și Formare în Domeniul Educației și Inspectoratului Județean Gorj, în cadrul acestei sărbători se prezintă diferite proiecte și seminarii despre Educația Adulților în cadrul proiectului Erasmus.

În cadrul acestui eveniment Inspectoratul Județean Gorj a adus în rândul bibliotecarilor din județ reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Programe Comunitare și Formare în Domeniul Educației pentru a susține un seminar de informare legat de educația adulților, un domeniu mai puțin accesat în cadrul proiectului Erasmus + .

În cadrul acestui eveniment s-au prezentat oportunitățile Erasmus + pe Educația Adulților.

Data de 23 aprilie este una simbolică în literatura mondială. Această dată a fost aleasă pentru a aduce un omagiu mondial cărților și scriitorilor, încurajând pe toată lumea să acceseze cărți.

Articole similare

Back to top button