Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ActualitatePentru indexSliderSocialUltima ora

Saci de documente, ridicați din CJ Gorj

Saci întregi de documente ridicaţi de procurorii DNA în ancheta care îl vizează pe vicepreşedintele Consiliului Județean Gorj. Mascații au descins la locuința lui Dorin Tașcău, dar și la Consiliul Județean Gorj. Timp de mai bine de 5 ore au stat anchetatorii în biroul lui Tașcău pentru a ridica documentele de care avea nevoie. La final, Tașcău a declarat că nu știe ce acuzații i se aduc însă spune că ar fi vorba despre o anchetă in rem ceva legat de incompatibilitate între funcția pe care o deține și firmele familiei.

Procurorii anticoruție au descins, ieri dimineață, la vila lui Dorin Tașcău din municipiul Târgu Jiu, iar mai apoi s-au mutat în bitroul acestuia din Consilului Județean Gorj. Au fost solicitate documente pe bandă rulantă, angajați ai instituției fiind surprinși intrând în biroul lui Tașcău.

Timp de mai bine de cinci ore au petrecut oamenii legii în instituție, iar mai apoi au plecat cu saci de documente.

Ancheta instrumentată de procurorii structurii centrale a Direcţiei Naţionale Anticorupţie vizează posibile fapte de corpuție, prin firme la care Tașcău este asociat sau sunt deținute de membrii ai familiei. Vicepreședintele Consiliului Județean Gorj a declarat la finalul perchezițiilor că se caută documente pentru a dovezi o stare de incompatibilitate.

Cu numai o lună în urmă, vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, Dorin Tașcău, a obținut un contract de 1,7 milioane euro, adică 87 miliarde lei vechi, de la primarul Aristică Coiculescu, proaspăt trecut de la PNL la PSD. Contractul vizează refacerea școlii din Arcani și este în mod evident supraevaluat.

Articole similare

Back to top button